Ondersteuning

Pulse FC

Instelling en bediening

INSTELLEN SOFTWARE & BEDIENINGSGIDS: http://fcguide.gracopulse.com/

INSTELLEN & OPERATIONELE VIDEO'S:

Veelgestelde vragen

Pulse Pro en Pulse FC maken beiden deel uit van de Pulse-familie van vloeistofbeheer. Pulse FC richt zich op de basisvloeistofregeling en staat alleen doseringen toe die zijn geautoriseerd zijn met vloeistofkaarten en geprogrammeerd zijn met de Pulse FC pc software. Pulse Pro is een volledig uitgerust vloeistofbeheersysteem dat niet alleen controle kan bieden, maar ook volledige gegevens verstrekt over de dosering, inclusief wie de dosering heeft voltooid, wat er is gedoseerd, wanneer het werd gedoseerd, waar het werd gedoseerd en, ten slotte, waarom het werd gedoseerd door het werkordernummer te traceren. Pulse Pro biedt ook geavanceerde rapportage en de mogelijkheid om te integreren met populaire DMS- en wagenparkbeheersoftware.

Niet direct. Pulse FC is een vloeistofregelingssysteem dat vergelijkbaar is met Fluid Commander, maar het regelt vloeistoffen op een andere manier met behulp van vooraf ingestelde SD-meters versus afzonderlijke vloeistofspoelen en in-line meters samen met de regelkast. Een locatie met Fluid Commander zou het systeem moeten verwijderen en SD-meters moeten installeren samen met het Pulse FC-systeem om te upgraden.

Pulse FC is flexibel en kan worden gebruikt in een breed scala aan workflows. Maar hieronder vindt u de drie meest voorkomende workflows:

1. vloeistofkaarten worden geprogrammeerd wanneer de werkorder wordt aangemaakt en andere onderdelen worden getrokken. De kaart kan dan samen met andere onderdelen, zoals filters, aan de technicus worden doorgegeven.
  2. vloeistofkaarten worden rechtstreeks geprogrammeerd door de technicus die deze gebruikt.
  3. vloeistofkaarten worden in bulk geprogrammeerd en worden op dezelfde manier geïnventariseerd als filters die op een snelle baan worden uitgegeven.

Pulse FC werkt met onze geüpgradede vooraf ingestelde SD-meters die in 2019 zijn gelanceerd. Deze meters zijn gemakkelijk te herkennen aan het grijze toetsenbord.

De Pulse FC-starterskit (26C401) bevat alles wat nodig is om een vooraf ingestelde SD-meter te upgraden. De set bevat software, een software activeringssleutel, de kaartprogrammeerder en kaarten. Een meegeleverde snelstartgids voor de software geeft eenvoudig te volgen instructies voor het instellen van het systeem.

Ja. Omdat de vooraf ingestelde SD-meter en de Pulse Pro-meter vergelijkbare mechanica gebruiken, kan de elektronica van de vooraf ingestelde SD-meter worden vervangen door de Pulse Pro Bezel-set en kan een Hub worden toegevoegd om het systeem over te schakelen naar Pulse Pro.

Kaarten (130783) zijn verkrijgbaar bij Pulse FC-distributeurs en worden geleverd in een verpakking van 50 stuks.

Nee, maar we raden u aan de Graco-kaarten te gebruiken, omdat deze specifiek getest zijn om met de meters te werken.

Doseringen blijven voor onbepaalde tijd op de kaart staan totdat deze op een meter wordt gebruikt of opnieuw wordt geprogrammeerd met de Pulse FC-software.

Out Dispense - Voor de gedefinieerde vloeistof is een vloeistofkaart met de ingevoerde hoeveelheid aangemaakt.

Cancelled Dispense - Er is een vloeistofkaart aangemaakt en vervolgens door de gebruiker geannuleerd of overschreven.

Returned Dispense - Er is een vloeistofkaart aangemaakt, gebruikt bij een meter en met succes geretourneerd naar de Pulse FC-programmeerder.

In de Pulse FC-software wordt eerst een vloeistoftotaalkaart geprogrammeerd. Deze kaart kan dan worden verbonden met elke meter waarvan u de doseringen wilt totaliseren. Wanneer de kaart met de meter is verbonden, wordt de totale hoeveelheid vloeistof die door die meter is gedoseerd sinds de laatste totale kaart is gebruikt naar de kaart overgebracht. Wanneer de totale kaart teruggestuurd wordt naar de lezer, zal er een totaal per vloeistof verschijnen in de totalentabel. Opmerking: Alleen de totale hoeveelheid vloeistof zal worden weergegeven; individuele doseringen en het totaal per meter zijn niet beschikbaar. Het is een optelsom van alle totalen per vloeistof.

De vloeistoftotalen hebben betrekking op de totale hoeveelheid vloeistof die daadwerkelijk wordt gedoseerd. De totaal toegestane hoeveelheid is de totale hoeveelheid vloeistof die op de vloeistofkaarten is geladen. Opmerking: Pulse FC registreert alleen wat geautoriseerd is, niet wat daadwerkelijk per dosering is gedoseerd.

Selecteer in het Helpmenu de optie Controleren op updates. Indien beschikbaar kan de update worden gedownload naar de computer en kan de uitvoerbare versie worden uitgevoerd om de software bij te werken.

Klik op het tabblad Doseringen op het pictogram Markeren als verborgen aan de rechterkant van elke regel.

De Pulse FC-kaart voor uitschakeling is een belangrijke kaart die meters in Pulse FC terugbrengt naar de modus voor vooraf instellen. Deze kaart is nodig wanneer er een probleem is met het systeem of de computer waarop de Pulse FC-software is geïnstalleerd.

Tik op de Pulse FC-kaart voor uitschakeling op de meter nadat de meter is geactiveerd.

Gebruik de Pulse FC-kaart voor uitschakeling om de meters terug te zetten naar de modus voor vooraf instellen. Als de software op een nieuwe computer moet worden geïnstalleerd, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Graco via e-mail of telefoon, details op de contactpagina, om de activeringssleutel te laten verplaatsen.

Nee. Pulse FC is ontworpen om slechts op één computer te werken. Voor veiligheidsdoeleinden zijn alle meters in Pulse FC verbonden om alleen te werken met de software waarmee ze geprogrammeerd zijn.

a.       Voor Pulse FC moeten de volgende services en stuurprogramma's van het Windows-besturingssysteem op uw pc worden geïnstalleerd voordat u deze kunt gebruiken.

De Pulse FC-installer bevat de volgende ingebouwde installers:

Vereiste

Downloaden

Microsoft .NET Framework 4.7.1

https://s3.us-east-2.amazonaws.com/graco-gemini/DotNetFramework/NDP471-KB4033342-x86-x64-AllOS-ENU.exe

Sql Server 2016 LocalDB

https://s3.us-east-2.amazonaws.com/graco-gemini/SqlLocalDB/SqlLocalDB.msi

ACS Unified PC/SC Driver

https://s3.us-east-2.amazonaws.com/graco-gemini/ACS/ACS_Unified_Driver_MSI_Win_4280_P.zip

b.      De Pulse FC-installer installeert de ACS Unified PC/SC Driver automatisch. Wanneer de Pulse FC-programmeerder is aangesloten met de Windows Plug and Play-service ingeschakeld, zal Windows het meest actuele ACR122U-stuurprogramma zoeken en installeren.

c.       Om Sql Server 2016 LocalDB of Microsoft .NET Framework 4.7.1 te installeren, vinkt u het betreffende vakje aan en klikt u op Volgende.

d.      De Pulse FC-installer zal de Microsoft .NET Framework 4.7.1 en Sql Server 2016 LocalDB-installers uitvoeren.

e.      Opmerking: Vereisten hoeven slechts één keer op de pc van een gebruiker te worden geïnstalleerd.

Om veiligheidsredenen is elk Pulse-systeem een afzonderlijk systeem. Voor elke werkplaats is een aparte startersset nodig.

Zie de handleiding van de meter voor de volledige instructies. In de Pulse FC-modus is voor elke meter een eenmalig te gebruiken kalibratiekaart nodig.

De kaarten zijn herbruikbaar en kunnen na gebruik opnieuw worden geprogrammeerd. Er kan echter slechts één enkele dosering per keer op een kaart worden geprogrammeerd.

Ja, de registratie is ingebouwd in de Pulse FC-software en is nodig om het systeem te gebruiken. De registratie verschijnt direct na de eindgebruikerslicentieovereenkomst wanneer de software voor de eerste keer wordt gebruikt.

Gebruik de Pulse FC-kaart voor uitschakeling om de meters terug te zetten naar de modus voor vooraf instellen. Installeer de Pulse FC-software op de nieuwe computer en neem contact op met de technische ondersteuning van Graco via e-mail of telefoon, details op de contactpagina, om de activeringssleutel te laten verplaatsen.

Pulse FC werkt op dit moment alleen op Windows pc's.

Pulse FC bevat de basisuitvoer van de tabbladen Dosering en Totalen naar csv-bestanden. Dit kan worden gedaan door naar Bestand en Exporteren te gaan.

U moet een nieuwe kaart programmeren voor de technicus. Zodra een kaart is geprogrammeerd, zal deze de vloeistof op de kaart houden totdat deze wordt gebruikt bij een meter of geherprogrammeerd met de Pulse FC-software. U weet dat de kaart niet is teruggestuurd omdat er nog steeds een "out"-status op het scherm van de doseringen staat.

Als u nog steeds de Pulse FC op de computer hebt geïnstalleerd waarmee de meters worden geprogrammeerd, kan er op elk moment een nieuwe Pulse FC-kaart voor uitschakeling worden aangemaakt. Als de computer uitvalt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Graco via e-mail of telefoon, details op de contactpagina.

Geweldige hulpmiddelen voor eigenaren

Producttraining

Producttraining

De Graco University biedt online cursusmogelijkheden

Een distributeur zoeken

Een distributeur zoeken

Uw lokale distributeur kan u helpen met onderhoudsvragen en de beschikbaarheid en levering van het product controleren.

Handleidingen en Onderdelen

Handleidingen en Onderdelen

Instructiehandleidingen bevatten onder andere toepassingen, onderdelen, het oplossen van problemen en nog veel meer.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.