Installation og opstart

Reactor

Systemopsætning

OPSÆTNINGSVEJLEDNING: http://setup.gracopulse.com

OPSÆTNINGSVIDEOER:

Dokumentation til opsætningssupport:

Opsætning af udgående e-mail

Systembetjening

Softwarebetjening

BRUGSVEJLEDNING: http://operation.gracopulse.com

PC Utility

For kunder, der ønsker at bruge Pulse print-on-dispense funktionalitet eller finde Hub IP-adressen, kan Pulse PC Utility downloades ved hjælp af linket nedenfor.

DOWNLOAD AF PC UTILITY:  http://pcutility.gracopulse.com

Supportdokumenter til betjening

Løs problemer med at logge ind på Pulse-softwaren

Ofte stillede spørgsmål

Ved hjælp af Pulse PC-værktøjet kan en bruger udskrive en kvittering for hver dispensering, der er tildelt en arbejdsordre. Pulse kræver, at dette hjælpeprogram skal installeres på en Windows-maskine, der har adgang og drivere til den pågældende printer.

Extendere tænder næsten med det samme. Men det kan tage op til 30 sekunder eller deromkring for Extenderen at slutte sig til det netværk, der blev fundet til.

Du kan enten oprette en adgangskode eller få Pulse til at sende brugeren en e-mail med et link til at oprette sin egen adgangskode. På denne måde behøver installationsprogrammet ikke at angive midlertidige adgangskoder. Dette virker kun, hvis Pulse er blevet konfigureret med en udgående mailserver.

Dette afhænger af de anvendte kabler. Der er standard-anbefalinger, der kan findes med en internetsøgning. Generelt er det omkring 100 meter (328 fod), før du når til en switch/router.

For HUB, Extendere og Remote Extendere er det bedst at montere, hvor du har uhindret udsyn til de enheder, der forbinder til enheden. Ofte kan det være højt oppe på en væg. Enhederne skal være tilgængelige, i tilfælde af at der skal slukkes og tændes for strømmen til dem.

E-mailadresser er ikke nødvendige for at oprette en bruger. Hvis en bruger ikke har nogen e-mailadresse, anbefales det, at en adgangskode bliver givet til dem. Dette kan være en vilkårlig adgangskode, såsom Pulse1, især hvis denne bruger ikke forventes at få adgang til Pulse (dvs. Basic eller Coordinator). Systemet kræver enten en e-mailadresse eller en adgangskode for hver bruger. Hvis der bruges e-mail, er hensigten at sende en e-mail til en ny bruger for at konfigurere deres adgangskode.

Tænk på den som en harddisk. Hardwaren vil til sidst svigte. Men al hukommelse i systemet er solid state, så levetiden bør være maksimeret. 10 år er en specifikation, det er muligt, at der ikke ville ske noget efter 10 år eller mere for nogle enheder. Det er bedste praksis lejlighedsvis at sikkerhedskopiere systemet på vigtige tidspunkter eller i intervaller.

IT-afdelingen skal sikre, at port 80 og 443 er åbne for Hub. Port 80 og 443 er generelt forbundet med internettet. Port 443/HTTPS er HTTP-protokollen via TLS/SSL. Port 80/HTTP er World Wide Web. Port 80 og 443 er generelt set åbne på enhver form for filtreringsenhed, der tillader udgående trafik på dit netværk. Hvis andre pc'er kan få adgang til internettet, skal Hub også være i stand til det.

I modsætning til Matrix har alle Pulse-brugere brug for en adgangskode for at logge på systemet. Men nogle Basic-teknikere behøver måske aldrig at logge på.

Hvis e-mail er konfigureret via en ekstern SMTP-server, skal du vælge Test Connection (Testforbindelse) i Application Settings (Applikationsindstillinger) -> Email Settings (E-mailindstillinger).

I Application Settings (Applikationsindstillinger) -> Time Settings (Tidsindstillinger) vises en fejlmeddelelse, hvis NTP-serveren ikke kan nås (dette betyder, at i mindst en del af internettet er spærret for denne enhed). Det kan tage omkring 30 sekunder at blive vist.

Der er en begrænset netværkskapacitet for enhedsnetværket. Visse enheder, såsom Hub og Extender, bidrager til den samlede netværkskapacitet. Den resterende netværkskapacitet (Remaining Network Capacity) giver et skøn over, hvor mange enheder der kan føjes til netværket. Hensigten er at give en fejlfindingsmetode for at kunne vide, hvornår enhedsnetværket er fuldt, eller om en Extender er fuld.

Eksempel: Hvis du har en enhed, der har forbindelsesproblemer, anbefaler vi, at du tjekker netværkskapaciteten for netværket og for hver enkelt Hub eller Extender for at sikre, at en ny enhed kan tilslutte sig dette enhedsnetværk. Hvis der er en Extender på 0, vil vi foreslå, at der tilføjes en ekstra Extender til dette område for at forbedre systemets robusthed.

For oplysninger netværkets helbredstilstand anbefales det at gennemgå Diagnostics Logs (Fejlfindingslogfiler) -> Device Status Report (Enheds statusrapport).

Forudsat at teknikere ikke har lov til at oprette arbejdsordrer og kun kan åbne arbejdsordrer, der allerede er oprettet i systemet.

Teknikere skal være BASIC-brugere.

Målerprofil:

• Fast forudindstilling – Indstil forudindstilling til et nominelt minimum (værdi der skal bruges, hvis Parts Room glemmer at tildele en doseringsvolumen til arbejdsordren)
  • Brug arbejdsordrer
  • Indtastning af arbejdsordre ved måleren

Der skal tildeles en volumen, når der oprettes arbejdsordrer.

Ja, en væske kan være knyttet til mere end én beholder. En arbejdsordre, der er knyttet til en væske, vil være tilgængelig med enhver måler, der er tildelt den pågældende væske, medmindre der er yderligere tildelinger til arbejdsordren (f.eks. tekniker, placering, måler).

Den tilladte forskydning i softwaren er begrænset til 12 tommer i øjeblikket. Hvis tanken er lodret, kan der være et par måder at snyde systemet på for at give dig en passende måling. Antagelse af en lodret tank:

1. Definer et punkt, der vil være tankens maksimale væskevolumen og maksimale væskeniveau.
  2. Definer et punkt, der er væskehøjden for nedrøret til sensoren, og det maksimale væskeniveau plus 1 gallon. For eksempel, for en 2.500-gallon tank, der er 10 fod høj (120 tommer) og har et 4 fods (48 tommer)  ned- rør, kan tankprofilen se sådan ud:

Tankkapacitet på 2.501 gallons
Tankform = ikke-standard, med en tabel, der har tre rækker af data:
1) 0 tommer væskeniveau = 0 gallons volumen
2) 120 tommer væskeniveau = 2.500 gallons
3) 168 tommer væskeniveau = 2.501 gallons

Diagnostics Logs (Fejlfindingslogfiler) -> Device Events (Enhedshændelser). Denne placering viser forsøg på indlogning, der finder sted uden for arbejdstid.

Vi har allerede gjort dette med en anden knapfarve og et trådløst symbol på aftrækkersikringen.

Hub opbevarer al dispenseringshistorik. SD-kortet indeholder databasesikkerhedskopier, herunder dispenseringshistorik. SD-kortet er på 8 GB og kan gemme en historik på over 2 millioner dispenseringer.

Hvis måleren er konfigureret til PRESET (FORUDINDSTILLET) eller FIXED PRESET (FAST FORUDINDSTILLET), vil den bruge den forudindstillede værdi, der er angivet af arbejdsordren eller af PRESET (FORUDINDSTILLET)-indstillingen. Den manuelle grænse gælder kun for en måler, der kører I (MANUAL) MANUEL dispenseringstilstand.

Ja. Der er brugstilfælde, hvor en arbejdsordre kan kræve flere forskellige væsker. For eksempel olie og sprinklervæske. Systemet begrænser dispenseringen til én dispensering pr. væske pr. arbejdsordre.

PULSE WEBINAROPTAGELSE MED SPØRGSMÅL/SVAR

Gode ressourcer til ejere

Produktundervisning

Produktundervisning

Graco University tilbyder online-kursusmuligheder

Find en forhandler

Find en forhandler

Din lokale forhandler kan hjælpe med servicespørgsmål og kontrollere produkttilgængelighed og levering.

Håndbøger og dele

Håndbøger og dele

Brugerhåndbøger omfatter betjening, dele, fejlfinding og meget mere.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.