Afhjælpning af nulstillinger af Pulse Pro Extender i industrielle miljøer

Graco Pulse Pro Extender kan nulstille og gendanne sig selv, som følge af strømfald eller udsving i forsyningsstrømmen. Dette skyldes typisk strømstøj på eller i nærheden af anlægget. Almindelige kilder til strøm støj omfatter maskiner såsom svejsere, der bruger store mængder energi på det samme strømforsyningsnet som Extender, eller konstruktionsarbejde i området. Disse typer hændelser er usædvanlige og svære at forudsige, hvilket gør det vanskeligt at teste strømmen før en systeminstallation.

De resulterende spændingsspidser kan resultere i en momentan nulstilling på Pulse Pro Extender. Efter strømhændelsen slutter, vil Extenderen koble sig på netværket igen. Men hvis strømmen på en facilitet er støjende nok, kan Pulse Pro Extender forblive ustabil i arbejdstiden, hvilket forårsager, at enheder, der er tilsluttet via Extenderen, periodisk mister RF-forbindelsen.

Graf over spændingsudsving og forbigående variationer

Gå til skærmbilledet Device Events (Enhedshændelser), og filtrer efter Extender Joined-hændelser (se illustration):

1. Klik på Settings Gear (Indstillingsgear).
2. Vælg “Diagnostic Logs” (Diagnoselogge) i rullemenuen Settings Gear (Indstillingsgear).
3. Vælg fanen “Device Events” (Enhedshændelser).
4. Vælg “Device Events” (Enhedshændelser) som Event Type (Hændelsestype) i filterindstillingerne.
5. Vælg "Extender Joined" som Event Name (Hændelsesnavn) i filterindstillingerne.
6. Tryk på Filter-knappen.
7. Gennemse tabellen Device Events (Enhedshændelser) for hyppige “Extender Joined"-hændelser.

Pulse-softwaren viser trin for visning af Extender Joined

Hvis Extenderen nulstilles på grund af strømstøj, vil disse hændelser forekomme ofte i løbet af dagen.

Bemærk: Nulstillinger sker ofte kun i arbejdstiden eller på bestemte tidspunkter af døgnet, efterhånden som der opstår forandringer i strømforsyningsnettet.

For at løse dette problem skal støjinterferensen blokeres.

To almindelige metoder til blokering af strømstøj:

• Aktiv Double Conversion uuafbrudt strømforsyning (UPS)
    En god UPS isolerer strømforsyningen fra nettet ved at generere ren strøm. Disse bruges ofte til at beskytte kontorudstyr, såsom computere, på industrianlæg. Faciliteten kan allerede have en UPS installeret. Hvis det er tilfældet, kan stikkontakter til denne strømkilde beregnet til Pulse Pro Extendere løse problemer med strømstøj.
  • Strømlinjefilter
    Et linjefilter er en komponent, der kan installeres, hvor Extenderen er placeret. Et linjefilter fjerner skadelige strømudsving fra strømsignalet, så de ikke når Extenderen. Testning har vist, at TE CORCOM B-serien og T-seriens komponenter beskytter Extendere mod de fleste spændingsudsving. Følg altid lokale krav og bestemmelser for installation af elektronik.

Prøvemodeller:
            TE CORCOM 2VB3
            TE CORCOM 3ET3

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.