Forbind HUB til WiFi-netværk

Det anbefales stærkt, at Pulse HUB er tilsluttet kundens netværk via Ethernet. Generelt er dette en mere robust metode, og den vil reducere enhver chance for krydsinterferens mellem HUB-enhedens WiFi og dens enhedsnetværk. Installatøren bør forsøge at planlægge og beregne installering af et Ethernet-tilslutningspunkt på anlægget før installation. Planlægning af tilslutningen til netværket på forhånd kan være afgørende for en vellykket installation. Ethernet er den anbefalede konfiguration for en HUB.

Bemærk: Hvis en kunde har problemer med forbindelsen til sin HUB på WiFi, vil den første supportanbefaling være at tilslutte HUB via Ethernet.

Vejledning

1. Find stedet, hvor HUB ønskes installeret
2. Tænd for HUB
3. Tilslut til HUB via Hotspot (se vejledningen 130640C - Quick Guide 1.pdf)
4. Når HUB er fuldt opstartet (konstant grønt lys), og du er tilsluttet Pulse Hub Hotspot, skal du logge ind på Pulse-softwaren
5. Gå til Application Settings (Applikationsindstillinger)

6. Gå til fanebladet Network Settings (Netværksindstillinger)
7. Samarbejd med anlæggets IT-afdeling for at udfylde de relevante SSID- og sikkerhedsindstillinger, og vælg SAVE (GEM)

8. IT-personalet skal derefter bekræfte, at enheden er på netværket, konfigurere Hub-enhedens IP-adresse som reserveret i DHCP (så den ikke ændres), og angive denne IP-adresse (eller DNS-adresse), så slutbrugeren kan få adgang til Pulse Pro-softwaren

Understøttede sikkerhedsindstillinger: WPA, WPA2, WPA_EAP

Fejlfinding

Generelt

Fravalg af sikkerhed anbefales ikke.

WPA_EAP: DET ANBEFALES KRAFTIGT, AT DET IT-PERSONALE PÅ STEDET, DER ER ANSVARLIG FOR NETVÆRKET, KONFIGURERER DENNE SIKKERHEDSINDSTILLING

Hotspot

Produktionsversion 4.1.132.1 og 4.1.132.3

Dette script kører en gang på HUB ved systemstart.

Når enheden er konfigureret til WiFi, kan Hotspot stadig tilgås ved opstart.

HUB opretter ikke forbindelse til WiFi

Dobbelttjek sikkerhedsindstillingerne.

Efter genstart kan ingen klienter oprette forbindelse til Hotspottet, så HUB kan forsøge at oprette WiFi-forbindelsen. Hvis din telefon eller tablet loggede på Hotspottet, kan den automatisk logge sig på Hotspot under systemopstart, hvilket forhindrer HUB i at logge på WiFi-netværket. For at forhindre dette skal du fjerne Hotspottet fra din enheds netværksliste, før du genstarter HUB.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.