Opret forbindelse til HUB via Hotspot

Følg hurtigstartvejledningen for at få grundlæggende retningslinjer.

• Tænd HUB med Ethernet-kablet frakoblet.
  • Find Hotspot på din enheds liste over tilgængelige WiFi-forbindelser, og tilslut inden for de første 5 minutter efter, at du har tændt HUB-enheden
  • Vent på, at Pulse Pro-applikationen er færdig med at starte op, og log derefter ind på Pulse Pro-applikationen på IP-adressen 10.0.0.1

Bemærk:

• Når du opretter forbindelse på en telefon eller bærbar computer, kan det være, at din enhed siger "No internet connection (Ingen internetforbindelse)". Dette er normalt.
  • Hotspot kan også aktiveres i softwaren under Application Settings (Programindstillinger), Network Settings (Netværksindstillinger)

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.