Afhjælp forkert klokkeslæt på Hub

Fejlfinding - NTP-server kan ikke kontaktes

Network Time Protocol (NTP) kræver tilslutning til en ekstern NTP-tidsserver. PULSE HUB og Remote Extender NTP-tjenester opererer på UDP-port 123.

For at NTP kan fungere korrekt, skal UDP-port 123 være åben.

Hvis du kan se følgende informationsmeddelelse, indikerer dette, at den udgående UDP-port 123 er blokeret på HUB.

Vi tilbyder ikke trin til at løse dette, da det er helt afhængigt af konfigurationen af det netværk, HUB opererer på. Dette skal gøres af it-personen på stedet.

Tidsservere

Pulse HUB standard tidsservere:

pool.ntp.org - en virtuel klynge af tidsservere

Remote Extender standard tidsservere:

NTP-server 1: 0.time.digi.com
NTP-server 2: 1.time.pool.ntp.org
NTP-server 3: 1.idigi.pool.ntp.org
NTP-server 4: 2.idigi.pool.ntp.org

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.