Hent logfiler fra PULSE HUB

I forbindelse med uregelmæssige fejl og fejlrapportering er det nyttigt at give teknikerne logfiler, der ligger på Pulse HUB.

1. Log ind på Pulse HUB, og naviger til Diagnostic Logs (Fejlsøgningslogfiler)
2. Naviger til System Logs (Systemlogfiler)
3. Vælg alle tilgængelige logfiler
4. Vælg Download

Dette genererer en lokal .zip-fil, der kan e-mailes til teknisk bistand eller teknik til gennemgang.

En systemkonfigurationsrapport er også nyttig til fejlfinding af problemer.

1. Log ind på Pulse HUB, og naviger til Diagnostic Logs (Fejlsøgningslogfiler)
2. Naviger til System Configuration (Systemkonfiguration)
3. Vælg Run report (Kør rapport).

Dette udsender en rapport over systemindstillinger, der kan e-mailes sammen med logfilerne.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.