Hvordan OFFLINE-ARBEJDSFUNKTION fungerer

OFFLINE-ARBEJDSFUNKTION er beregnet til at give en måde til at tillade dispenseringer, når en HUB ikke er til stede. Den er tilgængelig via UTILITY MENU (VÆRKTØJSMENUEN) på måleren.

UTILITY MENU PIN (HJÆLPEMENUENS PINKODE) er defineret af målerprofilen

Måleren vil opføre sig langsomt, mens den er offline, da den konstant vil forsøge at genoprette forbindelsen med HUB-enheden. Når måleren forbinder med HUB-enheden, afslutter de AUTOMATISK OFFLINE-ARBEJDSFUNKTIONEN.

Bemærkninger:

• Det anbefales, at PINKODEN ændres efter Offline-arbejdsfunktionen for at opretholde integriteten af ​​sikkerhedsfunktionerne i Pulse
  • Fra fabrikken er UTILITY MENU PINKODEN 4357 (en tidlig serie af målerne havde PINKODEN 1776)
  • I OFFLINE-ARBEJDSFUNKTION vil måleren opføre sig langsomt ved ACTIVATION (AKTIVERING) og END DISPENSE (AFSLUT DISPENSERING)-handlinger, når den forsøger at genoprette forbindelsen til HUB-enheden
  • Når du er i OFFLINE-ARBEJDSFUNKTION, har måleren ingen reference til arbejdsordrer eller dispenseringer. Måleren akkumulerer simpelthen den væske, der er blevet dispenseret, siden den gik ind i denne tilstand.
  • Ved den første vellykkede END DISPENSE (AFSLUT DISPENSERING) sender måleren to dispenserværdier: den aktuelle dispenserværdi og det akkumulerede OFFLINE-ARBEJDSFUNKTION-dispenservolumen.
  • Fra fabrikken konfigureres målere i manuel dispenseringstilstand uden sikkerhed. Denne tilstand vil opføre sig som Offline-arbejdsfunktion, når en HUB ikke er til stede.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.