Ansluta HUBB till WiFi-nätverk

Det rekommenderas starkt att Pulse-hubben är ansluten till kundens nätverk via Ethernet. I allmänhet är detta en mer robust metod och minskar risken för korsinterferens mellan HUBBENS WIFI och dess enhetsnätverk. Installatören bör försöka redogöra för och kostnadsföra installation av en Ethernet-droppe på anläggningen före installation. Att planera anslutningen till nätverket i förväg kan vara avgörande för att installationen ska lyckas. Ethernet är den rekommenderade konfigurationen för en HUBB.

Obs! Om en kund har några anslutningsproblem med sin HUBB på WiFi, kommer den första supportrekommendationen att vara att ansluta HUBBEN via Ethernet.

Anvisningar

1. Hitta en plats där HUBBEN ska installeras
2. Slå på HUBBEN
3 Anslut till HUBBEN via Hotspot (se 130640C - Quick Guide 1.pdf-guide )
4. När HUBBEN är helt uppstartad (fast grönt sken) och du är ansluten till Pulse Hub Hotspot, logga in på Pulse-programvaran
5. Navigera till programinställningar

6. Navigera till fliken Nätverksinställningar
7. Ta hjälp av anläggningens IT-avdelning för att fylla i lämpliga SSID- och säkerhetsinställningar och välj SPARA

8. IT-personal bör sedan bekräfta att enheten finns på nätverket, konfigurera hubbens IP-adress som reserverad i DHCP (så att den inte ändras) och ange den IP-adressen (eller DNS-adressen) så att slutanvändaren kan komma åt Pulse Pro-programvaran

Säkerhetsinställningar som stöds: WPA, WPA2, WPA_EAP

Felsökning

Allmänt

Ingen säkerhet rekommenderas inte.

WPA_EAP: DET REKOMMENDERAS STARKT ATT IT-PERSONAL PÅ PLATS SOM ANSVARAR FÖR NÄTVERKET KONFIGURERAR DENNA SÄKERHETSINSTÄLLNING

Hotspot

Produktionsversionerna 4.1.132.1 och 4.1.132.3

Det här skriptet körs en gång när HUBBSYSTEMET startas.

När enheten är konfigurerad för WiFi kan Hotspot fortfarande nås vid uppstart.

HUBBEN är inte ansluten till WiFi.

Dubbelkolla säkerhetsinställningarna.

Vid omstart kan inga klienter ansluta till Hotspot eftersom HUBBEN ska försöka skapa WiFi-anslutningen. Om din telefon eller surfplatta anslöt sig till Hotspot kan den gå med i Hotspot automatiskt under systemuppstart, vilket hindrar hubben från att ansluta sig till WiFi-nätverket. För att förhindra detta, ta bort Hotspot från enhetens nätverkslista innan du startar om HUBBEN.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.