Anslut TILL HUBBEN via Hotspot

Följ snabbstartsguiden för grundläggande riktlinjer.

• Sätt på HUBBEN med Ethernet-kabeln urkopplad
  • Hitta Hotspot på din enhets lista över tillgängliga WiFi-anslutningar och anslut inom de första fem minuterna efter det att HUBBEN slagits på
  • Vänta tills Pulse Pro-applikationen är klar och logga sedan in på Pulse Pro-applikationen på IP-adress 10.0.0.1

Obs!

• När du ansluter på en telefon eller bärbar dator kan din enhet säga "Ingen internetanslutning". Detta är normalt.
  • Hotspot kan också slås på i programvaran under Nätverksinställningar under Programinställningar

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.