Korrigera fel tid på hubben

Felsökning – NTP-server kan inte nås

NTP (Network Time Protocol) kräver anslutning till en extern NTP-tidsserver. Pulse Hub och NTP-tjänster för Remote Extender fungerar på UDP-port 123.

För att NTP ska fungera korrekt måste UDP-port 123 vara öppen.

Om du kan se följande informationsmeddelande innebär det att utgående UDP-port 123 är blockerad på HUBBEN.

Vi tillhandahåller inga åtgärder för att ta itu med detta eftersom det är helt beroende av konfigurationen av det nätverk som HUBBEN arbetar på. Detta måste utföras av IT-personen på platsen.

Tidsservrar

Standardtidsservrar för Pulse Hub:

pool.ntp.org – ett virtuellt kluster av tidsservrar

Remote Extender-enhetens standardtidsservrar:

NTP-server 1: 0.time.digi.com
NTP-server 2: 1.time.pool.ntp.org
NTP-server 3: 1.idigi.pool.ntp.org
NTP-server 4: 2.idigi.pool.ntp.org

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.