Hämta loggfiler från Pulse HUB

För udda fel och felrapportering är det användbart att förse tekniken med loggfiler som finns på Pulse HUB.

1. Logga in på Pulse HUB och navigera till diagnostikloggar
2. Navigera systemloggar
3. Välj alla tillgängliga loggar
4. Välj Ladda ner

Detta skapar en lokal .zip-fil som kan skickas till teknisk hjälp eller teknik för granskning.

En systemkonfigurationsrapport är också användbar för att diagnostisera problem.

1. Logga in på Pulse HUB och navigera till diagnostikloggar
2. Gå till systemkonfiguration
3. Välj Kör rapport.

Detta matar ut en rapport med systeminställningar som kan skickas via e-post tillsammans med loggarna.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.