Support

Pulse Pro-mätare

Mätarinställning

INSTÄLLNINGSGUIDE: http://setup.gracopulse.com

INSTÄLLNINGSVIDEOKLIPP:

Mätarens funktion

DRIFTVIDEOKLIPP FÖR PULSE PRO-UTMATNINGSMÄTARE:

Drift Supportdokumentation

Så här fungerar ARBETE OFFLINE-läget

Vanliga frågor

Tekniker måste vara GRUNDLÄGGANDE (BASIC) användare.

Mätarprofil:

• Fast förinställning – Ställ in förinställning till ett nominellt minimum (värde som ska användas om reservdelsrummet glömmer att tilldela en utmatningsvolym för arbetsordern)
  • Använd arbetsordrar
  • Arbetsorderinmatning vid mätaren

En volym måste tilldelas vid skapande av arbetsordrar.

Diagnostikloggar –> Enhetshändelser. Denna plats visar inloggningsförsök som sker utanför kontorstid.

Det enklaste sättet att särskilja mätarna är genom deras knappfärg och en trådlös symbol på avtryckarskyddet. SDP-mätare använder en grå knappsats och SDM-mätare använder en svart knappsats.

Om mätaren är konfigurerad för FÖRINSTÄLLNING eller FAST FÖRINSTÄLLNING kommer den att använda det förinställda värdet som ställts in av arbetsordern eller av FÖRINSTÄLLNINGEN. Den manuella gränsen gäller endast för en mätare som arbetar i MANUELLT utmatningsläge.

PULSE FRÅGOR OCH SVAR, WEBBSEMINARIEINSPELNING

Suveräna resurser för ägare

Produktutbildning

Produktutbildning

Graco University erbjuder online-kursalternativ

Hitta en distributör

Hitta en distributör

Din lokala distributör kan hjälpa till med servicefrågor och kontrollera produktens tillgänglighet och leverans.

Handböcker och delar

Handböcker och delar

Bruksanvisningar inkluderar drift, reservdelar, felsökning med mera.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Har du frågor? Låt oss prata.

Teknisk support

Teknisk support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid

Allmän support

Allmän support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid