Åtgärda problem med att logga in på Pulse-programmet

Inloggningsskärm – Vi känner inte igen dig. Försök igen.

Orsaker:

• HUBBEN finns inte i nätverket.
  • Fel lösenord angavs. Det angivna lösenordet matchar inte programvaran.

Felsökning:

Testa att HUBBEN finns i nätverket. Rensa cacheminnet och ladda om sidan, eller försök navigera till "Jag har glömt mitt lösenord". Genvägen Ctrl-F5 fungerar på många webbläsare för att tvinga fram en sidladdning.

Fel lösenord. Lösenordsinmatningen matchar inte lösenordet i programvaran.

• Använd funktionen Jag har glömt mitt lösenord (kräver att e-post konfigureras)
  • Be användaren kontakta en administratör för att ändra sitt lösenord
  • Återställ administratörslösenordet för att återfå åtkomst till systemet

Inloggningsskärm – Tyvärr, ditt konto är låst.

Orsaker:

En administratör eller avancerad användare ställer in en användare till låst (förhindrar åtkomst till programvara och inaktiverar användarens PIN-kod)

Lösning:

Låt administratören eller den avancerade användaren ändra låsinställningarna för användare som har problem.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.