Konfigurera utgående e-post

Uppdaterad 2018-07-12 för v4.1.132.5

Intern e-postserver

1. Kontakta IT-avdelningen och be om interna SMTP-inställningar/information
2. Navigera till Inställningar –>Applikationsinställningar –>E-postinställningar

3. Mata in information på sidan

Gmail-exempel

1. Skapa ett Gmail-konto
2. Gå till "Google-kontoinställningar"
3. Välj "inloggningssäkerhet &"
4. Bläddra ner och slå på "Tillåt mindre säkra appar"

Felsökning

• E-postkonfigurationen för Graco Pulse Pro riktar Pulse-programvaran mot din utgående e-postserver. Pulse Pro kan inte kontrollera någon konfiguration på den e-postservern.
  • Om externa e-postmeddelanden inte fungerar kan det hända att den SMTP-server som används inte kan skicka externa e-postmeddelanden. Kontakta anläggningens IT-avdelning.
  • Om e-postadressen inte fungerar, använd personlig eller arbetsrelaterad e-post för att bekräfta att den e-postadress som används är giltig.
  • Om knappen Testanslutning resulterar i ett fel. Bekräfta med din anläggnings IT-avdelning att inställningarna är korrekta och att ingen autentisering krävs.

Referens

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.