HUB verbinden met wifi-netwerk

Het is sterk aanbevolen dat de Pulse HUB via ethernet wordt aangesloten op het netwerk van de klant. In het algemeen is dit een robuustere methode die de kans op kruisinterferentie tussen de wifi van de HUB en het apparaatnetwerk verkleint. De installateur moet proberen de installatie van een Ethernet-drop op de faciliteit te verantwoorden en te budgetteren voordat de installatie wordt uitgevoerd. Het vooraf plannen van de aansluiting op het netwerk kan van cruciaal belang zijn voor het succes van de installatie. Ethernet is de aanbevolen configuratie voor een HUB.

Opmerking: Als een klant problemen heeft met de verbinding van de HUB met wifi, zal de eerste ondersteuningsaanbeveling zijn om de HUB via Ethernet te verbinden.

INSTRUCTIES

1. Zoek de plaats waar de HUB moet worden geïnstalleerd
2. Schakel de HUB in
3. Maak verbinding met de HUB via Hotspot (raadpleeg de 130640C - Beknopte gids 1.pdf)
4. Wanneer de HUB volledig is opgestart (continu groen licht) en u bent aangesloten op de Pulse Hub Hotspot, logt u in op de Pulse-software
5. Navigeer naar Toepassingsinstellingen

6. Navigeer naar het tabblad Netwerkinstellingen
7. Werk samen met de IT-afdeling van de faciliteit om de juiste SSID- en beveiligingsinstellingen in te vullen en selecteer OPSLAAN

8. IT-personeel moet dan bevestigen dat het apparaat zich op het netwerk bevindt, het IP-adres van de Hub configureren zoals gereserveerd in DHCP (zodat het niet verandert) en dat IP-adres (of DNS-adres) opgeven zodat de eindgebruiker toegang kan krijgen tot de Pulse Pro-software

Ondersteunde beveiligingsinstellingen: WPA, WPA2, WPA_EAP

Probleemoplossing

Algemeen

Geen beveiliging wordt niet aanbevolen.

WPA_EAP: HET WORDT TEN ZEERSTE AANBEVOLEN DAT HET IT-PERSONEEL TER PLAATSE DAT VERANTWOORDELIJK IS VOOR HET NETWERK DEZE BEVEILIGINGSINSTELLING CONFIGUREERT

Hotspot

Productieversies 4.1.132.1 en 4.1.132.3

Dit script draait eenmalig op HUB-systeemstart.

Zodra het apparaat is geconfigureerd voor wifi, is de Hotspot nog steeds toegankelijk bij het opstarten.

De HUB maakt geen verbinding met wifi

Controleer nogmaals de beveiligingsinstellingen.

Bij het herstarten kan geen enkele klant verbinding maken met de Hotspot, zodat de HUB kan proberen de wifi-verbinding tot stand te brengen. Als uw telefoon of tablet zich bij de Hotspot heeft aangesloten, kan het zijn dat deze zich tijdens het opstarten van het systeem automatisch bij de Hotspot aansluit, waardoor de Hub niet kan worden aangesloten op het wifi-netwerk. Om dit te voorkomen, verwijdert u de Hotspot van de netwerklijst van uw apparaat voordat u de HUB opnieuw opstart.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.