Verbinding maken met de HUB via Hotspot

Raadpleeg de beknopte startgids voor basisrichtlijnen.

• Schakel de HUB in met een losgekoppelde ethernetkabel
  • Zoek de Hotspot in de lijst met beschikbare wifi-verbindingen van uw apparaat en breng binnen de eerste 5 minuten na het inschakelen van de HUB een verbinding tot stand
  • Wacht tot de Pulse Pro-toepassing klaar is met opstarten en log dan in op de Pulse Pro-toepassing op IP-adres 10.0.0.1

Opmerking:

• Wanneer u verbinding maakt met een telefoon of laptop, kan het zijn dat uw apparaat "Geen internetverbinding" aangeeft. Dit is normaal.
  • Hotspot kan ook worden ingeschakeld in de software onder Toepassingsinstellingen Netwerkinstellingen

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Graco