Ondersteuning

Pulse Remote Extender

Installatie Remote Extender

INSTALLATIEGIDS: http://setup.gracopulse.com

INSTALLATIEVIDEO'S:

Veelgestelde vragen

Extenders gaan vrijwel direct aan. Het kan echter tot ongeveer 30 seconden duren voordat de Extender weer in het netwerk wordt opgenomen tot.

Voor HUB, Extenders en Remote Extenders is een montage waarbij u een duidelijke zichtlijn heeft naar de apparaten die ermee verbonden zijn het beste. Dit kan vaak hoog op een muur zijn. Apparaten moeten toegankelijk zijn in het geval dat deze aan en uit moeten worden gezet.

Er is een beperkte netwerkcapaciteit voor het apparaatnetwerk. Bepaalde apparaten, zoals de Hub en de Extender, dragen bij aan de totale netwerkcapaciteit. De resterende netwerkcapaciteit geeft een schatting van het aantal apparaten dat aan het netwerk kan worden toegevoegd. Het is de bedoeling om een probleemoplossingsmethode te bieden om te weten wanneer het apparaatnetwerk vol is of wanneer een Extender vol is.

Voorbeeld: Als u een apparaat hebt dat verbindingsproblemen heeft, raden wij u aan de netwerkcapaciteit voor het netwerk en voor elke afzonderlijke Hub of Extender te controleren om er zeker van te zijn dat een nieuw apparaat zich bij dit apparaatnetwerk kan aansluiten. Als er een Extender op 0 staat, zou dat suggereren dat er een extra Extender aan dat gebied moet worden toegevoegd om de robuustheid van het systeem te verbeteren.

Voor de gezondheid van het netwerk wordt aanbevolen om de Diagnostische logbestanden -> Apparaatstatusrapport door te nemen.

VRAGEN EN ANTWOORDEN PULSE WEBINAR-OPNAME

Geweldige hulpmiddelen voor eigenaren

Producttraining

Producttraining

De Graco University biedt online cursusmogelijkheden

Een distributeur zoeken

Een distributeur zoeken

Uw lokale distributeur kan u helpen met onderhoudsvragen en de beschikbaarheid en levering van het product controleren.

Handleidingen en Onderdelen

Handleidingen en Onderdelen

Instructiehandleidingen bevatten onder andere toepassingen, onderdelen, het oplossen van problemen en nog veel meer.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.