Support

GLC X

Videoer

Auto Lube-app

Graco Auto Lube
GLC X betjening & håndtering

Ledig

Den kraftfulde nye, brugervenlige Graco GLC X automatiske smørekontrol indfanger flere oplysninger på flere måder — så operatører, teknikere og ledere kan træffe hurtigere og smartere beslutninger, der øger produktiviteten. Sammen med den intuitive Auto Lube-app kan brugerne overvåge systemets ydeevne og foretage justeringer med utrolig hastighed, præcision og frihed fra deres personlige mobilenhed.

GLC X-controlleren er Bluetooth-aktiveret, så vedligeholdelsespersonale og operatører kan bruge den unikke app til hurtigt at overvåge en lang række smøreparametre, herunder niveauer, tryk, konfigurationer og meget mere. Appen er designet til nutidens moderne mobilenhedsbruger og er intuitiv og nem at lære for brugere i felten. De kan se historiske resultatdiagrammer, få adgang til support og dele oplysninger med et enkelt tryk eller swipe.

Graco Auto Lube er en revolutionerende innovation med mange funktioner, der vil forbedre den automatiske smøring betydeligt i felten.

Auto Lube App-videoer

Gode ressourcer til ejere

Produktundervisning

Produktundervisning

Graco University tilbyder online-kursusmuligheder

Find en forhandler

Find en forhandler

Din lokale forhandler kan hjælpe med servicespørgsmål og kontrollere produkttilgængelighed og levering.

Håndbøger og dele

Håndbøger og dele

Brugerhåndbøger omfatter betjening, dele, fejlfinding og meget mere.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.