Integrationer af Pulse software

Ofte stillede spørgsmål

Aktiveringsgebyrer er et engangsgebyr, der betales for nye DMS-integrationskonti. Gebyrprisen varierer afhængigt af den specifikke DMS-partner. For at finde specifik prissætning for hver DMS bedes du kontakte din lokale Graco-forhandler eller Graco-repræsentant.

Et engangsaktiveringsgebyr kan betales direkte til Graco via dms.gracopulse.com, eller der kan købes en aktiveringskode via en lokal Graco-forhandler. Begge muligheder vil kræve, at du opretter en Pulse-integrationskonto på dms.gracopulse.com, accepterer vilkår og betingelser og bruger et gængst betalingskort til gebyrer.

Et månedligt integrationsgebyr betales direkte til Graco via dms.gracopulse.com og kræver et gængst betalingskort. Gebyrprissætningen varierer afhængigt af den specifikke DMS-partner. For specifik prissætning bedes du kontakte din lokale Graco-forhandler eller Graco-repræsentant. Den første fakturering vil ske, når aktiveringsopsætnings-e-mailen sendes af Graco, og fakturering sker månedligt derefter.

Annullering af grænsefladen kan ske på dms.gracopulse.com via Pulse integrationskontoen. Se grænsefladeaftalen for yderligere oplysninger.

Support er tilgængelig via e-mail på pulse@graco.com eller ved at ringe til LED Tech Assistance på 844-241-9503.

Dispenserdata, dispenseringsautorisations- og bogføringsmeddelelser sendes mellem systemerne, herunder arbejdsordrenummer, væskedelnummer, væskemængde og eventuelt væskepris, oliefilter og andre dispenseringsrelaterede emner.

PULSE WEBINAROPTAGELSE MED SPØRGSMÅL/SVAR

Gode ressourcer til ejere

Produktundervisning

Produktundervisning

Graco University tilbyder online-kursusmuligheder

Find en forhandler

Find en forhandler

Din lokale forhandler kan hjælpe med servicespørgsmål og kontrollere produkttilgængelighed og levering.

Håndbøger og dele

Håndbøger og dele

Brugerhåndbøger omfatter betjening, dele, fejlfinding og meget mere.

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.