Opsætning af udgående e-mail

Opdateret 7/12/2018 til v4.1.132.5

Intern mailserver

1. Kontakt IT-afdelingen og spørg efter interne SMTP-indstillinger/oplysninger
2. Naviger til Settings (Indstillinger) ->Application Settings (Programindstillinger) ->Email Settings (E-mailindstillinger)

3. Indtast oplysninger på siden

Gmail-eksempel

1. Opret en Gmail-konto
2. Gå til "Google Account settings (Google-kontoindstillinger)"
3. Vælg "Sign-In (Login) & Security (Sikkerhed)"
4. Rul ned og aktiver "Allow less secure apps (Tillad mindre sikre apps)"

Fejlfinding

• Graco Pulse Pro e-mail-konfigurationen peger Pulse-softwaren til din udgående e-mail-server. Pulse Pro kan ikke styre nogen konfiguration på denne e-mail-server.
  • Hvis eksterne e-mails ikke virker, vil den SMTP-server, der bruges, muligvis ikke være i stand til at sende eksterne e-mails. Kontakt virksomhedens it-afdeling.
  • Hvis e-mailadressen ikke virker, skal du bruge en personlig eller arbejds-e-mail til at bekræfte, at den e-mailadresse, der bruges, er gyldig.
  • Hvis knappen Test Connection (Test forbindelse) resulterer i en fejl. Bekræft sammen med virksomhedens it-afdeling, at indstillingerne er korrekte, og at der ikke kræves godkendelse.

Reference

Kontakt support

Vælg venligst
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Indtast venligst en værdi
Vælg venligst
Indtast venligst en værdi

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi er kede af det. Filen var for stor. Prøv igen med en fil mindre end 40 MB.

Vi er kede af det. Den anvendte filtype understøttes ikke. Prøv igen ved hjælp af et standardbillede eller dokumentformat. Understøttede formater inkluderer: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.