Reactor-ondersteuning

Haal alles uit uw Reactor. De ultieme handleiding om doeltreffend schuim en polyurea te spuiten

Alles wat u moet weten over het spuiten van schuim & polyurea

Om de beste resultaten te bereiken met uw systeem, moet u het systeem begrijpen. Op deze pagina’s vindt u alle informatie die u nodig hebt om de kwaliteit van uw spuitresultaten te garanderen en ervoor te zorgen dat uw Reactor betrouwbaar werkt en lang meegaat. Het onderwijscentrum heeft een volledig aanbod, van uitvoerige handleidingen tot veelgestelde vragen en praktische tips & tricks.

Aanbevolen artikelen over ondersteuning voor uw Reactor

De basis

Minimale en maximale lengte van verwarmde slang

Voor effectief mengen en spuiten moet u rekening houden met de minimale en maximale slanglengte van uw Graco Reactor.

Hoe tewerk gaan

Hoe gebruik ik de kap met variabel debiet op de Fusion AP?

Bekijk deze video en leer hoe u de Fusion AP-cap met variabel debiet gebruikt.

Card_Topic24_Video
Technologie

Hoe installeer, verbind en gebruik ik de Reactor Connect-app?

Gebruik deze handleiding om de Reactor Connect-app te verbinden en te gebruiken om in realtime aanpassingen uit te voeren vanaf uw smartphone.

Hoe tewerk gaan

Hoe pas ik mijn patroonmaat aan op het CS-pistool?

Bekijk deze video en leer hoe u de patroonmaat op uw CS-pistool kunt aanpassen.

Hoe tewerk gaan

Kan ik een Reactor gebruiken zonder een slangthermokoppel (FTS)?

Kan ik een Reactor gebruiken zonder een FTS? Ontdek het antwoord op deze veelgestelde vraag.

Card_Topic18_Article
Technologie

Bij welke ratioschommeling worden de elektrische Reactors uitgeschakeld?

Automatische detectie van ratioschommelingen zorgt voor goede spuitresultaten. Maar hoe wordt de ratioschommeling berekend?

Hoe tewerk gaan

Welke vloeistof moet ik gebruiken wanneer ik een Graco Reactor-toestel gedurende lange tijd opberg?

Voordat u een Graco Reactor-systeem opbergt, moet u het vullen met DOP, TCP of watervrije olie.

Hoe tewerk gaan

Welk onderhoud is nodig voor mijn Reactor en wanneer?

Preventief onderhoud van uw Reactor helpt om defecten, ongeplande uitval en slechte spuitresultaten te voorkomen.

Hoe tewerk gaan

Het installeren van een vervangende simkaart in de hardware voor de Reactor Connect mobiele app

In deze video leggen we uit hoe u de SIM-kaart in de Reactor Connect mobiele app-hardwareset kunt vervangen.

Heeft u vragen over producten?