Hoe installeer, verbind en gebruik ik de Reactor Connect-app?

Gebruik deze handleiding om de Reactor Connect-app te verbinden en te gebruiken om in realtime aanpassingen uit te voeren vanaf uw smartphone.

Met de Reactor Connect-app kunt u in realtime rechtstreeks vanaf uw smartphone aanpassingen uitvoeren aan uw spuitschuim- of polyureasysteem van Graco. Met deze stapsgewijze handleiding kunt u de Reactor Connect-app met uw mobiele toestel verbinden en gebruiken, uw apparatuur beheren en rapporten genereren.

Raadpleeg de handleiding voor verdere instructies:

Neem contact op met een expert in spuitschuim