Instelling en bediening

Pulse-systeem (Software)

Opstelling van het systeem

INSTALLATIEGIDS: http://setup.gracopulse.com

INSTALLATIEVIDEO'S:

SETUP VIDEOS:

Ondersteunende documentatie INSTALLATIE:

Uitgaande e-mail instellen

Systeemwerking

Werking software

BEDIENINGSGIDS: http://operation.gracopulse.com

PC Utility

Voor klanten die gebruik willen maken van de Pulse print-on-dispense functionaliteit of het IP-adres van de Hub willen vinden, kan de Pulse PC Utility worden gedownload via onderstaande link.

PC UTILITY DOWNLOADEN:  http://pcutility.gracopulse.com

Operationele ondersteunende documentatie

Problemen met inloggen op de Pulse-software oplossen

Veelgestelde vragen

Met behulp van de Pulse PC Utility kan een gebruiker een bon afdrukken voor elke dosering die aan een werkorder is toegewezen. Pulse vereist dat dit hulpprogramma wordt geïnstalleerd op een Windows-machine die toegang en stuurprogramma's heeft voor de doelprinter.

Extenders gaan vrijwel direct aan. Het kan echter tot ongeveer 30 seconden duren voordat de Extender weer in het netwerk wordt opgenomen tot.

U kunt een wachtwoord instellen of Pulse de gebruiker een e-mail laten sturen met een link om een eigen wachtwoord in te stellen. Op deze manier hoeft de installateur geen tijdelijke wachtwoorden te verstrekken. Dit werkt alleen als Pulse is geconfigureerd met een uitgaande mailserver.

Dit is afhankelijk van de gebruikte bekabeling. Er zijn standaard aanbevelingen die gevonden kunnen worden met een zoekopdracht op internet. Over het algemeen is de aanbevolen lengte van de kabel ongeveer 100 meter (328 voet) tot een schakelaar/router.

Voor HUB, Extenders en Remote Extenders is een montage waarbij u een duidelijke zichtlijn heeft naar de apparaten die ermee verbonden zijn het beste. Dit kan vaak hoog op een muur zijn. Apparaten moeten toegankelijk zijn in het geval dat deze aan en uit moeten worden gezet.

E-mailadressen zijn niet nodig om een gebruiker aan te maken. Als een gebruiker geen e-mailadres heeft, wordt aanbevolen dat een wachtwoord aan hem/haar wordt gegeven. Dit kan een willekeurig wachtwoord zijn, zoals Pulse1, vooral als van deze gebruiker niet verwacht wordt dat hij/zij toegang heeft tot Pulse (d.w.z. Basis of Coördinator). Het systeem vereist een e-mailadres of een wachtwoord voor elke gebruiker. Als er gebruik wordt gemaakt van e-mail, is het de bedoeling dat er een e-mail wordt gestuurd naar een nieuwe gebruiker om zijn of haar wachtwoord in te stellen .

De IT-afdeling moet ervoor zorgen dat de poorten 80 en 443 open zijn voor de Hub. De poorten 80 en 443 worden gewoonlijk geassocieerd met internet. Poort 443/HTTPS is het HTTP-protocol over TLS/SSL. Poort 80/HTTP is het World Wide Web. De poorten 80 en 443 zijn over het algemeen open op elk type filterapparaat, zodat het verkeer op uw netwerk kan worden uitgefilterd. Als andere pc's toegang hebben tot internet, zou de Hub dat ook moeten kunnen.

In tegenstelling tot Matrix hebben alle Pulse-gebruikers een wachtwoord nodig om in te loggen op het systeem. Maar sommige basistechnici hoeven misschien nooit in te loggen.

Als e-mail wordt geconfigureerd via een externe SMTP-server, selecteert u Testverbinding bij Toepassingsinstellingen -> E-mailinstellingen.

Bij Toepassingsinstellingen -> Tijdinstellingen verschijnt er een foutmelding als de NTP-server niet bereikbaar is (dit houdt in dat ten minste een deel van het internet is geblokkeerd voor dit apparaat). Het kan ongeveer 30 seconden duren voordat dit wordt getoond.

Er is een beperkte netwerkcapaciteit voor het apparaatnetwerk. Bepaalde apparaten, zoals de Hub en de Extender, dragen bij aan de totale netwerkcapaciteit. De resterende netwerkcapaciteit geeft een schatting van het aantal apparaten dat aan het netwerk kan worden toegevoegd. Het is de bedoeling om een probleemoplossingsmethode te bieden om te weten wanneer het apparaatnetwerk vol is of wanneer een Extender vol is.

Voorbeeld: Als u een apparaat hebt dat verbindingsproblemen heeft, raden wij u aan de netwerkcapaciteit voor het netwerk en voor elke afzonderlijke Hub of Extender te controleren om er zeker van te zijn dat een nieuw apparaat zich bij dit apparaatnetwerk kan aansluiten. Als er een Extender op 0 staat, zou dat suggereren dat er een extra Extender aan dat gebied moet worden toegevoegd om de robuustheid van het systeem te verbeteren.

Voor de gezondheid van het netwerk wordt aanbevolen om de Diagnostische logbestanden -> Apparaatstatusrapport door te nemen.

Ervan uitgaande dat technici geen werkorders mogen aanmaken en alleen werkorders kunnen invoeren die al in het systeem zijn aangemaakt.

Technici moeten BASIS-gebruikers zijn.

Meterprofiel:

• Vast vooraf ingesteld - Vooraf ingesteld op een nominaal minimum (waarde die gebruikt moet worden als Parts Room vergeet een doseervolume voor de werkorder toe te wijzen)
  • Werkorders gebruiken
  • Invoer van de werkorder aan de meter

Bij het aanmaken van werkorders moet een volume worden toegewezen.

Ja, één vloeistof kan met meer dan één tank worden geassocieerd. Een werkorder die is geassocieerd met een vloeistof zal toegankelijk zijn voor elke meter die aan die vloeistof is toegewezen, tenzij er extra opdrachten aan de werkorder zijn verbonden (bijv. technisch, locatie, meter).

De toegestane offset in de software is momenteel beperkt tot 12 inch. Als de tank verticaal is, kunnen er een paar manieren zijn om het systeem te bespelen om u een passende meting te geven. Uitgaande van een verticale tank:

1. Definieer één punt dat het maximale vloeistofvolume en het maximale vloeistofniveau van de tank zou zijn.
  2. Bepaal één punt dat de vloeistofhoogte voor de afvoerbuis naar de sensor is en het maximale vloeistofniveau plus 1 gallon. Bijvoorbeeld, voor een 2.500 gallon tank die 10 voet hoog is (120 inch) en 4 voet (48 inch) heeft aan afvoerbuis, kan het tankprofiel er zo uitzien:

Tankinhoud van 2.501 gallon
Tankvorm = niet-standaard, met een omsnoeringstabel met drie rijen gegevens:
1) 0 inch vloeistofniveau = 0 gallon volume
2) 120 inch vloeistofniveau = 2.500 gallon
3) 168 inch vloeistofniveau = 2.501 gallon

Diagnostische logbestanden -> Gebeurtenissen van het apparaat. Hier worden aanmeldpogingen getoond die buiten kantooruren plaatsvinden.

We hebben dit al gedaan met een andere knopkleur en een draadloos symbool op de trekkerbescherming.

De Hub bewaart de hele geschiedenis van doseren. De SD-kaart bevat databaseback-ups met inbegrip van de geschiedenis van doseren. De SD-kaart heeft 8 GB geheugen en kan een geschiedenis van meer dan 2 miljoen doseringen opslaan.

Als de meter is geconfigureerd voor PRESET of FIXED PRESET zal deze de vooraf ingestelde waarde gebruiken die is ingesteld door de werkorder of door de PRESET-instelling. De handmatige grenswaarde geldt alleen voor een meter die in de modus HANDMATIGE dosering werkt.

Ja. Er zijn gebruiksgevallen waarbij een werkorder meerdere vloeistoffen nodig kan hebben. Bijvoorbeeld, olie en ruitenwisservloeistof. Het systeem beperkt het doseren tot één dosering per vloeistof per werkorder.

VRAGEN EN ANTWOORDEN PULSE WEBINAR-OPNAME

Geweldige hulpmiddelen voor eigenaren

Producttraining

Producttraining

De Graco University biedt online cursusmogelijkheden

Een distributeur zoeken

Een distributeur zoeken

Uw lokale distributeur kan u helpen met onderhoudsvragen en de beschikbaarheid en levering van het product controleren.

Handleidingen en Onderdelen

Handleidingen en Onderdelen

Instructiehandleidingen bevatten onder andere toepassingen, onderdelen, het oplossen van problemen en nog veel meer.

Neem contact op met de ondersteuning

Maak een keuze
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Voer een waarde in
Maak een keuze
Voer een waarde in

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.

Het spijt ons. Het bestand is te groot. Probeer het opnieuw met een bestand dat kleiner is dan 40 MB.

Het spijt ons. Het gebruikte bestandstype wordt niet ondersteund. Probeer het opnieuw met een standaard afbeelding of documentformaat. Ondersteunde formaten zijn onder meer: ​​PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS of PPT.