Sprutning och drift

Reactor

Inställning av HUBB

HUBB, drift

Programvarudrift

BRUKSANVISNING: http://operation.gracopulse.com

PC-verktyg

För kunder som vill använda Pulse-funktionen för utskrift-vid-utmatning eller hitta hubbens IP-adress, kan Pulse PC-verktyget laddas ner med hjälp av länken nedan.

NEDLADDNING AV PC-VERKTYG:  http://pcutility.gracopulse.com

Vanliga frågor

Detta beror på vilket kablage som används. Standardrekommendationer kan hittas med en internetsökning. Vanligtvis är det ungefär 100 meter innan du stöter på en switch/router.

Se det som en hårddisk. Maskinvaran kommer så småningom att försämras. Allt minne i systemet är dock SSD-minne (solid state), så livslängden bör maximeras. Tio år är en specifikation, men det är även möjligt att ingenting händer med vissa enheter efter 10 år. Vi rekommenderar att då och då säkerhetskopiera systemet vid viktiga punkter eller intervall.

IT-avdelningen måste se till att portarna 80 och 443 är öppna för hubben. Portarna 80 och 443 är portar som i allmänhet kopplade till internet. Port 443/HTTPS är HTTP-protokollet över TLS/SSL. Port 80/HTTP är World Wide Web. Portarna 80 och 443 är i allmänhet en självklarhet för att vara öppna på vilken typ av filtreringsenhet som helst som tillåter utgående trafik på ditt nätverk. Om andra datorer kan komma åt internet bör hubben också kunna det.

PULSE FRÅGOR OCH SVAR, WEBBSEMINARIEINSPELNING

Suveräna resurser för ägare

Produktutbildning

Produktutbildning

Graco University erbjuder online-kursalternativ

Hitta en distributör

Hitta en distributör

Din lokala distributör kan hjälpa till med servicefrågor och kontrollera produktens tillgänglighet och leverans.

Handböcker och delar

Handböcker och delar

Bruksanvisningar inkluderar drift, reservdelar, felsökning med mera.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Har du frågor? Låt oss prata.

Teknisk support

Teknisk support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid

Allmän support

Allmän support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid