Installation och start

Reactor

Systemförberedelser

INSTÄLLNINGSGUIDE: http://setup.gracopulse.com

INSTÄLLNINGSVIDEOKLIPP:

Supportdokumentation för INSTÄLLNING:

Konfigurera utgående e-post

Systemdrift

Programvarudrift

BRUKSANVISNING: http://operation.gracopulse.com

PC-verktyg

För kunder som vill använda Pulse-funktionen för utskrift-vid-utmatning eller hitta hubbens IP-adress, kan Pulse PC-verktyget laddas ner med hjälp av länken nedan.

NEDLADDNING AV PC-VERKTYG:  http://pcutility.gracopulse.com

Vanliga frågor

Med Pulse PC-verktyget kan en användare skriva ut kvitton för varje utmatning som tilldelats en arbetsorder. Pulse kräver att det här verktygsprogrammet installeras på en Windows-maskin som har åtkomst till och drivrutiner för den avsedda skrivaren.

Extender-enheter slås på nästan omedelbart. Det kan dock ta upp till cirka 30 sekunder för Extender-enheten att ansluta sig till nätverket som den upptäcktes av till.

Du kan antingen ställa in ett lösenord eller låta Pulse skicka användaren ett e-postmeddelande med en länk för att ställa in sitt lösenord. På så sätt behöver installationsprogrammet inte tillhandahålla tillfälliga lösenord. Detta fungerar endast om Pulse har konfigurerats med en utgående e-postserver.

Detta beror på vilket kablage som används. Standardrekommendationer kan hittas med en internetsökning. Vanligtvis är det ungefär 100 meter innan du stöter på en switch/router.

För HUB, Extender- och Remote Extender-enheter är en monteringsplats där du har en tydlig siktlinje till de enheter som ansluter till den bäst. Ofta kan detta vara högt upp på en vägg. Enheter måste vara åtkomliga om strömförsörjningen behöver slås på och av.

E-postadresser är inte ett krav för att skapa en användare. Om en användare inte har någon e-postadress rekommenderas att ett lösenord ges till användaren. Detta kan vara ett godtyckligt lösenord, som Pulse1, särskilt om användaren inte förväntas komma åt Pulse (dvs. Basic eller Coordinator). Systemet kräver antingen en e-postadress eller ett lösenord för varje användare. Om e-post används är avsikten att skicka ett e-postmeddelande till en ny användare för att ställa in sitt lösenord.

Se det som en hårddisk. Maskinvaran kommer så småningom att försämras. Allt minne i systemet är dock SSD-minne (solid state), så livslängden bör maximeras. Tio år är en specifikation, men det är även möjligt att ingenting händer med vissa enheter efter 10 år. Vi rekommenderar att då och då säkerhetskopiera systemet vid viktiga punkter eller intervall.

IT-avdelningen måste se till att portarna 80 och 443 är öppna för hubben. Portarna 80 och 443 är portar som i allmänhet kopplade till internet. Port 443/HTTPS är HTTP-protokollet över TLS/SSL. Port 80/HTTP är World Wide Web. Portarna 80 och 443 är i allmänhet en självklarhet för att vara öppna på vilken typ av filtreringsenhet som helst som tillåter utgående trafik på ditt nätverk. Om andra datorer kan komma åt internet bör hubben också kunna det.

Till skillnad från Matrix, behöver alla Pulse-användare ett lösenord för att logga in på systemet. Men vissa tekniker kanske aldrig behöver logga in.

Om e-post konfigureras via en extern SMTP-server väljer du Testanslutning på under Programinställningar -> E-postinställningar.

På Programinställningar -> Tidsinställningar visas ett felmeddelande om NTP-servern inte kan nås (detta innebär att åtminstone en del av internet är blockerat till den här enheten). Det kan ta ungefär 30 sekunder innan meddelandet visas.

Det finns en begränsad nätverkskapacitet för enhetsnätverket. Vissa enheter, till exempel hubben och Extender-enheten, bidrar till den totala nätverkskapaciteten. Återstående nätverkskapacitet ger en uppskattning av hur många enheter som kan läggas till nätverket. Syftet är att tillhandahålla en felsökningsmetod för att veta när enhetsnätverket är fullt eller om en Extender-enhet är full.

Exempel: Om du har en enhet som har anslutningsproblem rekommenderar vi att du kontrollerar nätverkskapaciteten för nätverket och för varje enskild hubb eller Extender-enhet för att säkerställa att en ny enhet kan anslutas till detta enhetsnätverk. Om det finns en Extender-enhet på 0, tyder det på att ytterligare en extender bör läggas till i det området för att förbättra systemets robusthet.

För ett väl fungerande nätverk rekommenderas granskning av Diagnostikloggar –> Enhetsstatusrapport.

Förutsatt att tekniker inte tillåts skapa arbetsordrar och endast kan ange arbetsordrar som redan skapats i systemet.

Tekniker måste vara GRUNDLÄGGANDE användare.

Mätarprofil:

• Fast förinställning – Ställ in förinställning till ett nominellt minimum (värde som ska användas om reservdelsrummet glömmer att tilldela en dispensvolym för arbetsordern)
  • Använd arbetsordrar
  • Arbetsorderinmatning vid mätaren

En volym måste tilldelas vid skapande av arbetsordrar.

Ja, en vätska kan associeras med mer än en tank. En arbetsorder som är kopplad till en vätska kommer att vara tillgänglig med en mätare som tilldelats den vätskan, såvida det inte finns ytterligare tilldelningar till arbetsordern (t.ex. teknik, plats eller mätare).

Offset som tillåts i programvaran är för närvarande begränsat till 12 tum. Om tanken är vertikal kan det finnas ett par sätt att spela systemet för att ge dig en lämplig mätning. Om man utgår från en vertikal tank:

1. Definiera en punkt som skulle vara tankens maximala vätskevolym och maximala vätskenivå.
  2. Definiera en punkt som är vätskehöjden för det nedåtgående röret till givaren, och den maximala vätskenivån plus 1 gallon. Till exempel, för en 2 500-gallons tank som är 120 tum lång och har 48 tum nedgående rör kan tankprofilen se ut så här:

Tankkapacitet på 2 501 gallon
Tankform = icke-standard, med ett fastspänningsbord som har tre rader med data:
1) 0 tums vätskenivå = 0 liter volym
2) 120 tums vätskenivå = 2 500 gallon
3) 168 tums vätskenivå = 2 501 gallon

Diagnostikloggar –> Enhetshändelser. Denna plats visar inloggningsförsök som sker utanför kontorstid.

Hubben sparar all utmatningshistorik. SD-kortet innehåller säkerhetskopior av databaser inklusive utmatningshistorik. SD-kortet är 8 GB och kan lagra en historik på mer än två miljoner utmatningar.

Om mätaren är konfigurerad för FÖRINSTÄLLNING eller FAST FÖRINSTÄLLNING kommer den att använda det förinställda värdet som ställts in av arbetsordern eller av FÖRINSTÄLLNINGEN. Den manuella gränsen gäller endast för en mätare som arbetar i MANUELLT utmatningsläge.

Ja. Det finns användningsfall där en arbetsorder kan kräva flera vätskor. Till exempel olje- och vindrutespolning. Systemet begränsar utmatningen till en dosering per vätska per arbetsorder.

PULSE FRÅGOR OCH SVAR, WEBBSEMINARIEINSPELNING

Suveräna resurser för ägare

Produktutbildning

Produktutbildning

Graco University erbjuder online-kursalternativ

Hitta en distributör

Hitta en distributör

Din lokala distributör kan hjälpa till med servicefrågor och kontrollera produktens tillgänglighet och leverans.

Handböcker och delar

Handböcker och delar

Bruksanvisningar inkluderar drift, reservdelar, felsökning med mera.

Kontakta support

Vänligen välj
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen ange ett värde
Vänligen välj
Vänligen ange ett värde

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Vi är ledsna. Filen var för stor. Försök igen med en fil mindre än 40 MB.

Vi är ledsna. Den använda filtypen stöds inte. Försök igen med ett standardbild- eller dokumentformat. Format som stöds inkluderar: PNG, JPG, PDF, RTF, DOC, XLS eller PPT.

Har du frågor? Låt oss prata.

Teknisk support

Teknisk support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid

Allmän support

Allmän support

Måndag till fredag
    08.30–17.00 centraleuropeisk tid